Adózás, helyi adók
Államigazgatás
Állatbarát
Állattartás
Balaton
Befektetés
Bemutatjuk
Bér, jövedelem
Beruházás
Biztosítás
Borturisztika, borturizmus
Cégek, vállalkozások hírei
Cégvilág
Civil hírek
Család
Egészségügy / szociális intézmények
Egyesület
Egyházak
Elektronikus ügyintézés
Elemzések, tanulmányok
Életmód
Energiagazdálkodás
Építési ügyek
Érdekességek
Események
EU információk
EU pályázatok
Felhívás
Fiatalok
Foglalkoztatás
Fogyasztóvédelem
Gasztronómia
Gazdasági hírek
Gazdaságpolitika
Gyermek és ifjúsági ügyek
Gyermeknevelés
Helyi önkormányzat
Helyi rendeletek
Helyi szolgáltatások
Helytörténet
Hőszolgáltatás
Humán
Idegenforgalmi információ
Információ
Informatika
Informatika és távközlés
Innen-onnan
Innováció
Interjú
Internet / multimédia
Irodalom
Jegyzet
Jótékonyság
Kamarák
Karácsonyi ünnepségek
Karrier
Katasztrófavédelem
Képviselők
Képviselők hírei
Képviselőtestület
képviselő-testület
Kézilabda
Kiállítások, konferenciák
Kistérségek
Kitüntetés
Koncert
Konferencia
Kórház, klinika vagy egészségügyi centrum
Kosárlabda
Könyvismertető
Környezetvédelem
Közbiztonság
Közérdekű információk
Közlekedés
Közlekedési információk
Közműépítés
Közműépítés és szolgáltatás
Köztársasági elnök
Közvélemény
Kulturális programok
Labdarúgás
Lelkisegély
MSZP
Munkaerő
Munkavédelem
Műszaki Tudományok
Nemzeti Fejlesztési Terv
Nemzetiségi ügyek
Népművészet
Nyugdíjasoknak
Oktatás
Pályázatok
Parlament
Párthírek
Pedagógia
Polgári védelem
Politika, közélet
Portré
Rally
Regionális programok
Rendezvény
Rendőrségi hírek
Sport / fittness / szabadidő
Sportrendezvény
Statisztika
Szabadidő
Szociális ügyek
Szociálpolitika
Társadalom
Távközlés
Technika
Terrorizmus
T-Kisebbségek
Történelem
Törvény, rendelet, szabályozás
Tudományos hírek
Tudósítás
Turizmus
TV, rádió
Utazás
Ünnepségek
Vállalkozásfejlesztés
Vallás
Vélemények
Vízszolgáltatás
|
Új konyhatechnika
Húsz évvel ezelőtt fejlesztették ki Svájcban azokat az edényeket, edényrendszereket, amelyekben egészséges ételek készíthetők csakem minden zsiradék, minimális fűszer hozzáadásával, idő- és energiatakarékosan. Hazánkban 15 éve használják sok háztartásban a Zepter edényeket, az azóta kialakított konyhai és tálaló kiegészítőket, tisztító- és kozmetikai szereket, kisgépeket, vegyszer nélkül hatásos textíliákat, táskákat, fájdaloműző lámpát, sokat tudó porszívót. Több száz féle terméket. Akinek ilyen edénye van, az kevesebb időt tölt a konyhában, hiszen egymásra helyezve őket, egyszerre készítheti el a levest, a húst, a köretet és a desszertet. Nem rozsdásodó, nem tapadó felületük, esztétikus megjelenésük alkalmassá teszi őket a tálalásra is, de persze a kész ételköltemények látványosan elhelyezhetők tálakban, tálcákon is. A robotgépeik kisméretűek, könnyen tisztíthatók, mindig kéznél tarthatók. A maradékok, nyersanyagok légmentes tárolására is találtak a fejlesztők megoldást csakúgy, Egy dolog nehezíti a szépséges és hasznos tárgyak megszerzését: még mindig nagyon drágák, a részletek is magasak. Azonban nemcsak egész szettek kaphatók, hanem egy-egy darab is. Így évek alatt összeáll az a konyhai rendszer, amely örökös, mivel nem törik, nem csorbul, bevonata nem lévén, nem kopik.
Hogy kell főzni ízletes és mégis egészséges pörköltet? Íme a recept! Az edényt üresen felmelegítjük, utána beletesszük a felkockázott húst. Amikor egy kis zsír kisült belőle, akkor hozzátesszük a hagymát, paprikát, zöldpaprikát, paradicsomot és egy nagyon pici sót. Összekeverjük és lefedve hagyjuk 15-20 prcig. Amikor kész, még belekeverünk egy kevés reszelt sajtot. Jó étvágyat! |