Belépési ponthoz
Fejrész ki
 
Hírek
Híreink Kapcsolatok Impresszum
Adózás, helyi adók Államigazgatás Állatbarát Állattartás Balaton Befektetés Bemutatjuk Bér, jövedelem Beruházás Biztosítás Borturisztika, borturizmus Cégek, vállalkozások hírei Cégvilág Civil hírek Család Egészségügy / szociális intézmények Egyesület Egyházak Elektronikus ügyintézés Elemzések, tanulmányok Életmód Energiagazdálkodás Építési ügyek Érdekességek Események EU információk EU pályázatok Felhívás Fiatalok Foglalkoztatás Fogyasztóvédelem Gasztronómia Gazdasági hírek Gazdaságpolitika Gyermek és ifjúsági ügyek Gyermeknevelés Helyi önkormányzat Helyi rendeletek Helyi szolgáltatások Helytörténet Hőszolgáltatás Humán Idegenforgalmi információ Információ Informatika Informatika és távközlés Innen-onnan Innováció Interjú Internet / multimédia Irodalom Jegyzet Jótékonyság Kamarák Karácsonyi ünnepségek Karrier Katasztrófavédelem Képviselők Képviselők hírei Képviselőtestület képviselő-testület Kézilabda Kiállítások, konferenciák Kistérségek Kitüntetés Koncert Konferencia Kórház, klinika vagy egészségügyi centrum Kosárlabda Könyvismertető Környezetvédelem Közbiztonság Közérdekű információk Közlekedés Közlekedési információk Közműépítés Közműépítés és szolgáltatás Köztársasági elnök Közvélemény Kulturális programok Labdarúgás Lelkisegély MSZP Munkaerő Munkavédelem Műszaki Tudományok Nemzeti Fejlesztési Terv Nemzetiségi ügyek Népművészet Nyugdíjasoknak Oktatás Pályázatok Parlament Párthírek Pedagógia Polgári védelem Politika, közélet Portré Rally Regionális programok Rendezvény Rendőrségi hírek Sport / fittness / szabadidő Sportrendezvény Statisztika Szabadidő Szociális ügyek Szociálpolitika Társadalom Távközlés Technika Terrorizmus T-Kisebbségek Történelem Törvény, rendelet, szabályozás Tudományos hírek Tudósítás Turizmus TV, rádió Utazás Ünnepségek Vállalkozásfejlesztés Vallás Vélemények Vízszolgáltatás
Új konyhatechnika

    

Húsz évvel ezelőtt fejlesztették ki Svájcban azokat az edényeket, edényrendszereket, amelyekben egészséges ételek készíthetők csakem  minden zsiradék, minimális fűszer hozzáadásával, idő- és energiatakarékosan. Hazánkban 15 éve használják sok háztartásban a Zepter edényeket, az azóta kialakított konyhai és tálaló kiegészítőket, tisztító- és kozmetikai szereket, kisgépeket, vegyszer nélkül hatásos textíliákat, táskákat, fájdaloműző lámpát, sokat tudó porszívót. Több száz féle terméket.

Akinek ilyen edénye van, az kevesebb időt tölt a konyhában, hiszen egymásra helyezve őket, egyszerre készítheti el a levest, a húst, a köretet és a desszertet. Nem rozsdásodó, nem tapadó felületük, esztétikus megjelenésük alkalmassá teszi őket a tálalásra is, de persze a kész ételköltemények látványosan elhelyezhetők  tálakban, tálcákon is. 

A robotgépeik kisméretűek, könnyen tisztíthatók, mindig kéznél tarthatók. A maradékok, nyersanyagok légmentes tárolására is találtak a fejlesztők megoldást csakúgy,
mint a tartósítószer nélküli befőzésre. Van ötlet, van Zepter megoldás a lakás takarítására, csinosítására, az ünnepi asztal megterítésére, az arcbőr szebbé, egészségesebbé varázsolására, szinte mindnre, amit egy gyakorló háziasszony megálmodhat magának és családjának.

Egy dolog nehezíti a szépséges és hasznos tárgyak megszerzését: még mindig nagyon drágák, a részletek is magasak. Azonban nemcsak egész szettek kaphatók, hanem egy-egy darab is. Így évek alatt összeáll az a konyhai rendszer, amely örökös, mivel nem törik, nem csorbul, bevonata nem lévén, nem kopik.

 

Hogy kell főzni ízletes és mégis egészséges pörköltet? Íme a recept! Az edényt üresen felmelegítjük, utána beletesszük a felkockázott húst. Amikor egy kis zsír kisült belőle, akkor hozzátesszük a hagymát, paprikát, zöldpaprikát, paradicsomot és egy nagyon pici sót. Összekeverjük és lefedve hagyjuk 15-20 prcig. Amikor kész, még belekeverünk egy kevés reszelt sajtot. Jó étvágyat!