Szilvás különlegességek a Budapesti Pálinkafesztiválon
Ha már szilva éve, akkor hamvas
gyümölcsből készült ételek dukálnak az asztalra. A tavalyi sikeren felbuzdulva
a Bélben az igazság profi séfekből és egy gasztronómiai szakértőből álló
csapata, ezúttal Szilvagányok néven, újra kitelepül, hogy május 5-8. között
szilvával spékelt ínycsiklandozó ételekkel kényeztessék a látogatókat.
Az
XXL Catering szervezésében Bernát Dániel (U26), Kerekes Sándor (Bonfini Kert),
Péter Anna (Malackaraj.hu) és Takács Lajos (Olimpia) csapata újra összeáll,
hogy rendhagyó finomságokkal várják a vendégeket.
A menü között olyan ételek szerepelnek,
mint Vadraguval töltött grízes derelye szilvahabbal vagy pörgelepény
gomolyasajttal és kellel töltve, szilvacsatnival, de lesz kacsamájas szilvás
rétes, és Blood dog szilvamustárral is.
A fogásokat a Budai Vár Hunyadi Udvarának
Szilvagányok standján kóstolhatják meg a fesztivállátogatók.
Hírforrás és fotó: Dancsok Regina- www.redlemon.hu