Belépési ponthoz
Fejrész ki
 
Hírek
Híreink Bemutatkozás Kapcsolatok
Adózás, helyi adók Állatbarát Állatorvosok Állattartás Balaton Belföld Bemutatjuk Beruházás Borturisztika, borturizmus Cégek, vállalkozások hírei Cégvilág Civil hírek Család Egészségügy / szociális intézmények Egyesület Egyházak Elektronikus ügyintézés Életmód Érdekességek Események EU információk Felhívás Felmérések Fiatalok Foglalkozás egészségügy Foglalkoztatás Gasztronómia Gyermek és ifjúsági ügyek Gyermeknevelés Hazai sport Helyi önkormányzat Honvédség Humán Információ Informatika Informatika és távközlés Ingatlan Innen-onnan Interjú Internet / multimédia Intézményfenntartás Irodalom Jegyzet Jótékonyság Karácsonyi ünnepségek Katasztrófavédelem KDNP Képviselők hírei Kézilabda Kiállítások, konferenciák Kistelepülések Kistérségek Kitüntetés Koncert Konferencia Kórház, klinika vagy egészségügyi centrum Kosárlabda Könyvismertető Környezetvédelem Közbiztonság Közérdekű információk Közgyűlés Közlekedés Közlekedési információk Közvélemény Kulturális programok Labdarúgás Magyar foci Moziműsor MSZP Műsorok Nyugdíjasoknak Oktatás Olimpia Önkormányzati választás Pályázatok Pedagógia Piackutatás Politika, közélet Portré Rally Regionális programok Rendezvény Rendőrségi hírek Sajtó Sakk Sport / fittness / szabadidő Sportrendezvény Statisztika Szabadidő Szerencsejáték Szociálpolitika Társadalom T-Kisebbségek Történelem Tudomány Tudományos hírek Tudósítás TV, rádió Utazás Ünnepségek Vállalkozásfejlesztés Vallás Vélemények
Szilvás különlegességek a Budapesti Pálinkafesztiválon
Ha már szilva éve, akkor hamvas gyümölcsből készült ételek dukálnak az asztalra. A tavalyi sikeren felbuzdulva a Bélben az igazság profi séfekből és egy gasztronómiai szakértőből álló csapata, ezúttal Szilvagányok néven, újra kitelepül, hogy május 5-8. között szilvával spékelt ínycsiklandozó ételekkel kényeztessék a látogatókat.

 

Az XXL Catering szervezésében Bernát Dániel (U26), Kerekes Sándor (Bonfini Kert), Péter Anna (Malackaraj.hu) és Takács Lajos (Olimpia) csapata újra összeáll, hogy rendhagyó finomságokkal várják a vendégeket.

A menü között olyan ételek szerepelnek, mint Vadraguval töltött grízes derelye szilvahabbal vagy pörgelepény gomolyasajttal és kellel töltve, szilvacsatnival, de lesz kacsamájas szilvás rétes, és Blood dog szilvamustárral is.

A fogásokat a Budai Vár Hunyadi Udvarának Szilvagányok standján kóstolhatják meg a fesztivállátogatók.

Hírforrás és fotó: Dancsok Regina- www.redlemon.hu